Versterk je zakelijke invloed en imago met professionele audio! Level3

Wat ?

In deze 8 weken durende (live) online training leer je hoe je kwalitatief geluid kunt integreren in al jouw audiovisuele projecten zodat je meer professionaliteit krijgt als zelfstandig filmmaker. Dit zal jouw imago en jouw invloed verbeteren!

Deze training leert je hoe je de SONATA-methode kunt gebruiken om het geluid te verkrijgen die al jouw projecten de juiste toon en het juiste gevoel geeft. Hier zijn de stappen die we zullen bereiken: - Stap 1:Bereid je goed voor!! (pre-productie) - Stap 2: Maak kwalitatieve opnames! (productie) - Stap 3: Zorg voor een kwalitatief eindresultaat! (post-productie).


Voor wie ?

Het niveau 3 - programma is gericht op alle zelfstandige filmmakers die hun audiovisuele projecten naar een hoger niveau willen tillen met kwalitatieve audio.


Hoe ?

De training vindt plaats via 2 zoomsessies per week van 2 uur, waarin je zowel theoretische als praktische kennis opdoet en waarin we onze ervaringen als groep kunnen delen. Je zal ook in staat zijn om een project van A tot Z uit te voeren en jouw eigen evolutie stap voor stap kunnen meten. Pierre-Nicolas Schmitt zal je tijdens deze reis persoonlijk begeleiden. De lessen worden aangepast aan de behoeften van de groep, maar ook aan die van elk individu.

Deze opleiding wordt aangeboden in 3 verschillende talen: 1 in het Nederlands, 1 in het Engels en 1 in het Frans. 


Wanneer ?

De eerste cursus begint op 3 augustus en wordt gegeven in de taal waarvoor de meeste inschrijvingen zijn. Als je niet beschikbaar bent op de geplande data, ontvang je de opname!


Wat is de waarde?

Deze cursus wordt aangeboden voor de prijs van 995€ exclusief BTW. In deze cursus leer je alle kennis van geluidstechnici, aangepast en gesynthetiseerd aan uw behoeften, zodat jou jouw eigen geluidsingenieur wordt. 


Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen zijn beperkt!


  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Contact

Gaatstraat 16 3320 Meldert (Hoegaarden) België
info@sonataproductions.be
T +32495499229
WhatsApp

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Contacteer ons voor meer informatie

Stuur een bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x