Versterk je invloed en imago met professionele audio! Level1

Wat ?

In deze 2 weken durende (live) online training leer je hoe je kwalitatief geluid kunt integreren in al jouw Online trainingen zodat je meer professionaliteit krijgt als dans, Yoga en sport trainer/coach. Dit zal jouw imago en jouw invloed verbeteren!

Deze training leert je hoe je de SONATA-methode kunt gebruiken om het geluid te verkrijgen die al jouw projecten de juiste toon en het juiste gevoel geeft. Hier zijn de stappen die we zullen bereiken: - Stap 1:Bereid je goed voor!! (pre-productie) - Stap 2: Maak kwalitatieve opnames! (productie) - Stap 3: Zorg voor een kwalitatief eindresultaat! (post-productie).


Voor wie ?

Het niveau 1-programma is gericht op dans, Yoga en sport trainers/coaches, zowel degenen die geen ervaring hebben met het maken van online lessen/trainingen als degenen die al meer ervaring hebben.


Hoe ?

De training vindt plaats via 2 zoomsessies per week van 2 uur, waarin je zowel theoretische als praktische kennis opdoet en waarin we onze ervaringen als groep kunnen delen. Je zal ook in staat zijn om een project van A tot Z uit te voeren en jouw eigen evolutie stap voor stap kunnen meten. Pierre-Nicolas Schmitt zal je tijdens deze reis persoonlijk begeleiden. De lessen worden aangepast aan de behoeften van de groep, maar ook aan die van elk individu.

Deze opleiding wordt aangeboden in 3 verschillende talen: 1 in het Nederlands, 1 in het Engels en 1 in het Frans. 


Wanneer ?

De eerste cursus begint op 3 augustus en wordt gegeven in de taal waarvoor de meeste inschrijvingen zijn. Als je niet beschikbaar bent op de geplande data, ontvang je de opname!


Wat is de waarde?

Deze cursus wordt aangeboden voor de prijs van 95€ exclusief BTW. Dit komt overeen met de uurprijs van een professionele geluidsingenieur. In deze cursus leer je alle kennis van geluidstechnici, aangepast en gesynthetiseerd aan uw behoeften, zodat je jouw eigen geluidsingenieur wordt. 


Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen zijn beperkt!


  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Contact

Gaatstraat 16 3320 Meldert (Hoegaarden) België
info@sonataproductions.be
T +32495499229
WhatsApp

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Contacteer ons voor meer informatie

Stuur een bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x